Українці можуть перевірити розмір житлової субсидії онлайн – як це зробити

Українці можуть перевірити розмір житлової субсидії онлайн – як це зробити

Укрінформ
Українці можуть самостійно за допомогою онлайн-сервісу перевірити, чи призначено їм субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.

Як передає Укрінформ, відповідну інструкцію розробило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Наголошується, що для цього треба зайти до відкритого Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій. Для пошуку інформації у реєстрі слід ввести дані щодо адреси домогосподарства.

«Після цього стає доступною інформація про те, чи призначена житлова субсидія конкретному домогосподарству, її розмір і період, на який її призначено», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Субсидії та пільги з 1 грудня призначатиме Пенсійний фонд

В міністерстві нагадали, що субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення до дати закінчення опалювального сезону й розраховується на неопалювальний сезон – з 1 травня по 30 вересня, на опалювальний сезон – з 1 жовтня по 30 квітня.

Як повідомлялося, Пенсійний фонд України впродовж листопада направив на житлові субсидії 3,9 млрд грн для понад 2,6 млн домогосподарств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-