Укрпошта запустила голосування за ескіз різдвяної марки

Укрпошта запустила голосування за ескіз різдвяної марки

Фото
Укрінформ
Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський запропонував українцям проголосувати за ескіз марки, яка символізуватиме новий 2023 рік.

Як передає Укрінформ, про це Смілянський написав у Телеграмі.

«Як виявляється, наші найпопулярніші марки — ті, за які голосує більшість наших громадян, та ті, які щось передбачають. Тому наступна марка має бути успішною, бо Новий рік точно наступить після її випуску. І ми всі впевнені, що він буде переможним, як і впевнені в тому, що за переможну марку проголосуєте саме ви», - зазначив Смілянський.

Голосування триватиме до 8:00 п’ятниці, 4 листопада.

«Коли в грудні марку побачить весь світ (і вона знову виконає свою місію нагадати про події, які щодня відбуваються в Україні), ви теж будете частинкою цього важливого процесу. Я, звісно, маю свого фаворита, але мої фаворити ще ні разу не втілювались в марки, бо у нас демократична країна та компанія, і саме Ви вирішуєте, який ескіз буде реалізований», - підкреслив Смілянський.

Керівник Укрпошти запропонував декілька хвилин подумати про 2023 рік та обрати марку, яка буде на листах та листівках військовим, родинам і друзям.

«Мені вже дуже цікаво, який малюнок вам відгукнеться найбільше», - зауважив Смілянський.

Як повідомляв Укрінформ, Укрпошта випустить марку, присвячену Кримському мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-