Мінреінтеграції допоможе розв'язати проблеми з опаленням у прихистках для переселенців

Мінреінтеграції допоможе розв'язати проблеми з опаленням у прихистках для переселенців

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій закликало керівників закладів, які надали прихисток переселенцям, у найкоротший термін повідомити про наявні проблеми з утепленням та обігрівом приміщень.

Про це сказала віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, передає Укрінформ із посиланням на сайт відомства.

«Ми звернулись безпосередньо до керівників гуртожитків для ВПО, якими на сьогодні часто є приміщення шкіл, санаторіїв, баз відпочинку тощо. Закликаємо їх якнайшвидше оцінити та визначити проблеми, з якими самотужки не впораються. І звертатись до нас. Є питання, які можна вирішити просто і швидко – на рівні міністерства. А людям це допоможе спокійно пережити зиму», - сказала Верещук.

За її словами, наприклад, можна розв'язати питання щодо електрогенераторів, оснащення приміщень обігрівачами. Для цього треба написати або зателефонувати до Мінреінтеграції за номером: (096) 058-83-76, чітко повідомити свої дані, суть проблеми, що та у якій кількості потрібно для її вирішення.

Читайте також: На Львівщині Червоний Хрест допоможе підготувати до зими прихистки для переселенців

Віцепрем’єр вважає, що необхідно встигнути пристосувати прихистки для проживання в них взимку.

Як повідомлялося, 10 жовтня на міжвідомчій нараді, присвяченій розміщенню ВПО в місцях компактного проживання, обговорили підготовку тимчасових прихистків до опалювального сезону. Зокрема, забезпечення альтернативними видами опалення на особливо небезпечних територіях, де сьогодні відсутнє централізоване теплопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-