Залужний: Ми поховали міф про непереможність російської армії, а тепер повертаємо своє

Залужний: Ми поховали міф про непереможність російської армії, а тепер повертаємо своє

Відео
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав захисників і захисниць зі святом і відзначив, що українці у лютому 2022 року витримали потужний ворожий удар, поховали міф про непереможність російської армії, а тепер повертають своє і йдуть вперед.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у привітанні Головнокомандувача ЗСУ з Днем захисників і захисниць України у Фейсбуці.

"Зима 22-го - вже частина світової історії. Ми витримали потужний ворожий удар. Показали, що значить бути українцем, мати сміливість боротися за свою свободу.

У жорстоких боях, під сталевим дощем російських снарядів ми тримались за кожний клаптик своєї землі. Зупинили ворожу навалу і поховали міф про непереможність російської армії", - стверджує Залужний.

За його словами, ніхто і ніщо не зупинить переможний поступ української армії: "А тепер ми повертаємо своє. Ніхто і ніщо не зупинить нас. Ми обрали шлях воїнів і йдемо вперед. Весь світ захоплено і з надією дивиться на нас".

У п’ятницю, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.

День захисників і захисниць України – державне свято, що відзначається 14 жовтня. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом з назвою "День захисника України". 14 липня 2021 року Верховна Рада перейменувала свято на День захисників і захисниць України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-