Притула відправив Маску книгу з історії України

Притула відправив Маску книгу з історії України

Фото
Укрінформ
Волонтер Сергій Притула заявив, що відправив книгу з історії України авторства Романа Піняжки американському підприємцю Ілону Маску, який нещодавно висунув скандально відомі «мирні пропозиції» щодо України.

Про це Притула написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Книга з історії України Романа Піняжка вже на шляху до вас, Ілоне Маску. Сподіваюся, це допоможе вам зрозуміти, чому здатися російській імперії зла не є варіантом для українців! Решту зібраних $63 100 буде витрачено на рації Motorola R7 для ЗСУ», - зазначив він.

На початку жовтня Притула оголосив збір на підручник з історії України для Маска. В результаті вдалося зібрати суму у 2,3 млн гривень.

Волонтер зазначив, що на ці кошти буде куплено підручник і партію рацій Motorola R7 для ЗСУ.

Читайте також: Маск запропонував віддати частину контролю над Тайванем Китаю

На початку місяця Ілон Маск висловив думку, що результатом ескалації конфлікту між росією і Україною може стати ядерна війна, і запропонував на своїй сторінці у Твітері опитування, в якому склав власну формулу завершення війни. Він запропонував провести ще один референдум та забезпечити водою Крим.

У відповідь Президент Володимир Зеленський у Твіттері організував своє опитування щодо того, «який Маск подобається більше»: той, що підтримує Україну чи той, що за росію.

Пізніше Маск написав, що досі дуже сильно підтримує Україну, але «переконаний, що масштабна ескалація війни завдасть великої шкоди Україні і, можливо, світу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-