На тепловізор для фотокора: Гусак Джонсонюк пішов з аукціону за 10 тисяч

На тепловізор для фотокора: Гусак Джонсонюк пішов з аукціону за 10 тисяч

Фото, відео
Укрінформ
Зібрані кошти будуть перераховані на купівлю тепловізора для нашої колеги - фотокореспондента Юлії Овсяннікової.

Сьогодні у приміщенні інформаційного агентства Укрінформ генеральний директор Олександр Харченко вручив головний лот аукціону, лялькову копію британського прем'єра, переможцю - директору видавництва "Саміт-книга" Івану Степуріну. 

"Як ви знаєте, ми збираємо гроші на тепловізор для нашої колеги, фотокореспондента Укрінформу Юлії Овсяннікової, яка зараз захищає нашу країну від російських загарбників. У цій благородній справі, на благодійному аукціоні, перемогло видавнцитво "Саміт-книга" - і я з радістю вручаю цього гусака, чарівного Джонсона, прототип якого з любов'ю ставиться до України, і який майстриня виготовила з любов'ю, пану Степуріну", - зазначив Олександр Харченко.

"У нас подвійна радість: ми приймаємо цього гусака і розуміємо, що кошти від аукціону йдуть на підтримку нашого великого друга, журналіста Укрінформу, а сам гусак, повірте, піде в дуже хороші люди - в Європу, до тих, хто нам сьогодні допомагає, зокрема, приймає наших дітей в італійських таборах для відпочинку і відновлення сил. Велике дякую Укрінформу за ваші добрі справи", - сказав у свою чергу директор видавництва Іван Степурін.

Нагадаємо, з 29 по 31 серпня у соцмережах Укрінформу відбувався благодійний аукціон з продажу ляльки-талісмана гусака Джонсонюка від вінницької майстрині Наталі Дремлюги. Зібрані кошти будуть перераховані на купівлю тепловізора для фотокореспондента Укрінформу Юлії Овсяннікової.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-