Верещук звернулась до батьків: Найкращій захист дітей - вивезти їх з окупованих територій

Верещук звернулась до батьків: Найкращій захист дітей - вивезти їх з окупованих територій

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, звертаючись до батьків дітей, зазначила, що кращий варіант захистити дитину – виїхати з нею на територію вільної України.

Про це поінформувала пресслужба Мінреінтеграції, передає Укрінформ.

«Мінреінтеграції та Міносвіти спільно вирішили, що діти на ТОТ навчатимуться дистанційно у школах, що знаходяться на підконтрольних територіях. Їм викладатимуть учителі, які фізично перебувають там. Разом з тим укотре нагадую батькам: кращий варіант захистити дитину – виїхати із нею на територію вільної України!» – зазначила міністр.

Зокрема, вона поінформувала, що цьогоріч рішення про формат проведення першого дзвоника кожна тергромада ухвалювала самостійно, бо війна змінила формат шкільного свята.

Читайте також: Для школярів із захоплених територій працює безкоштовна онлайн-школа SchoolToGo

При цьому уточнюється, що наразі на тимчасово захоплених територіях – особлива ситуація. Глава Мінреінтеграції радить організувати навчальний процес у режимі онлайн.

При цьому Верещук заявила, що у разі виникнення проблем із виїздом громадянам слід телефонувати на цілодобову гарячу лінію Мінреінтеграції за номером: 15-48.

Читайте також: Окупована Херсонщина: «День знань» під дулами автоматів і промивання мізків з першого уроку

Як повідомлялося, у Мінреінтеграції поінформували, що в Україні за серпень з п'яти областей було евакуйовано майже 45 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-