Понад 50 обшуків по всій Україні: службовців ДСНС викрили на корупційній схемі

Понад 50 обшуків по всій Україні: службовців ДСНС викрили на корупційній схемі

Укрінформ
Правоохоронці викрили співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій, які вимагали хабарі за погодження дозвільної документації на об’єкти.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За даними слідства, вони організували схему отримання прибутків від представників суб’єктів господарювання за погодження дозвільних документів з питань пожежної безпеки для громадських будівель і споруд. Для цього вони вступили у змову із фізичною-особою підприємцем.

Читайте також: У Запорізькій мерії заявили, що не причетні до розкрадання гумдопомоги

«Службовці ДСНС вимагали від керівників великих торгових центрів та компаній хабарі за швидке підписання та реєстрацію технічної документації для ведення підприємницької діяльності. Підпис і печатка на дозвільному документі коштувала залежала від площі об’єкту», - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці провели понад 50 обшуків по всій Україні.

Читайте також: Федоров: Підозрюємо корупційну змову на мільйони гривень з ноутбуками для вчителів

Наразі підприємцю повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі. Службовій особі ЦА ДСНС України і чотирьом службовим особам територіальних підрозділів ДСНС повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні в Івано-Франківську затримали майора цивільного захисту ДСНС, який запропонував хабар працівнику СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-