Через війну в Україні припинили мовлення понад 200 українських компаній

Через війну в Україні припинили мовлення понад 200 українських компаній

Укрінформ
Мовлення відновили станом на сьогодні 26 компаній, натомість 208 ліцензіатів припинили діяльність на тимчасово захоплених територіях або на територіях, де ведуться воєнні дії.

Про це повідомила пресслужбаНаціональної ради з питань телебачення і радіомовлення, передає Укрінформ.

Зазначається, що про повернення до ефіру повідомили телеканал «АTV» у Шостці Сумської області, радіостанція ТОВ «ТРК «Маяк» на Кіровоградщині.

Водночас, як зауважує медіарегулятор, ТОВ «Радіо Мікс» (позивні «Інформатор») не виходить в ефір у м. Нікополь Дніпропетровської області із 22 серпня через пошкодження фідерно-антенної системи радіокомпанії внаслідок обстрілу. Також про припинення супутникового мовлення поінформували Нацраду ТОВ «Канон Комунікейшн» (телеканал «Зоряний») і ТОВ ТРК «Юнс» (логотип «UNC»).

Читайте також: Ткаченко пропонує заборонити медійникам і культурним діячам рф подорожі світом

Зазначається, що станом на 26 серпня на захоплених територіях або на територіях, на яких ведуться воєнні дії, припинили діяльність: 1 загальнонаціональний мовник, 8 загальнонаціональних радіомовників, 13 регіональних телемовників, 20 регіональних радіомовників, 52 місцеві телекомпанії, 50 місцевих радіокомпаній, 19 телерадіоорганізацій, що мають ліцензії на супутникове мовлення і 45 провайдерів програмної послуги.

Як повідомляв Укрінформ раніше, журналістів для захопленого херсонського обласного телеканалу "Таврія" готують "спеціалісти" російського пропагандистського russia today (rt).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-