ЦНАПи надаватимуть кілька нових адміністративних послуг

ЦНАПи надаватимуть кілька нових адміністративних послуг

Укрінформ
Уряд розширив перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАПи.

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Уряд доповнив новими адміністративними послугами соціального характеру перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади та адміністративних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування через ЦНАПи», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до переліку внесено послуги з надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам; з надання одноразової компенсації особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів; надання щорічної допомоги на оздоровлення особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Переселенці зможуть отримувати соцпослуги та виплати навіть у разі втрати паспорта

Як повідомлялося, внутрішньо переміщені особи можуть отримувати соціальні послуги та виплати без наявності паспорта на основі довідки від Державної міграційної служби України або Є-документа. Також повідомлялося, що Кабінет Міністрів 1 липня ухвалив постанову, відповідно до якої стати на облік внутрішньо переміщених осіб та почати отримувати виплати можна без паспорта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-