Нацгвардійці від початку війни затримали на блокпостах понад 3,8 тисячі порушників

Нацгвардійці від початку війни затримали на блокпостах понад 3,8 тисячі порушників

Укрінформ
Військовослужбовці Національної гвардії України несуть службу на 181 блокпості, із них 35 знаходяться у Києві.

Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив начальник оперативного управління Головного управління НГУ Олексій Надточий.

«Військовослужбовці НГУ як самостійно, так і у взаємодії з Нацполіцією, військовою службою правопорядку у ЗСУ, силами Тероборони у цілодобовому режимі продовжують виконувати бойові спецзавдання на блокпостах. Наразі НГУ виконує завдання на 181 блокпосту у 13 областях України, з них 35 – у Києві», - поінформував він.

Надточий зазначив, що у результаті виконання цих завдань було затримано 3847 осіб за скоєння кримінальних і адміністративних правопорушень, з них за кримінальні злочини – 608.

«Усього з початку повномасштабного вторгнення рф затримано більше 22 тисяч осіб, з них 377 – за підозрою у причетності до ДРГ, вилучено 138 одиниць вогнепальної зброї, близько 12,5 тисяч набоїв до неї, 203 одиниці холодної зброї, 82 гранати, 3 гранатомети, 18 кг вибухівки, 6 протитанкових мін, 23 артснаряди», - сказав він.

Читайте також: З 24 лютого прикордонники затримали понад шість тисяч порушників - ДПСУ

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. ЗСУ з 24 лютого по 28 липня ліквідували близько 40 230 російських загарбників, що на 160 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-