Вступна кампанія: завершується перший етап реєстрації на додаткову сесію тестування

Вступна кампанія: завершується перший етап реєстрації на додаткову сесію тестування

Укрінформ
У понеділок, 18 липня, завершується перший етап підтвердження участі у додатковій сесії національного мультипредметного тесту.

Про це нагадав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Сьогодні, 18 липня 2022 року, завершується перший етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ. За даними УЦОЯО, намір складати тестування підтвердили понад 25 тис. осіб”, - зазначив Шкарлет.

За його словами, у тимчасових екзаменаційних центрах України планують складати НМТ понад 22 тисячі осіб, за кордоном – майже 3 тисячі.

“Учасники, які зареєструвалися в додатковий період і не пройшли перший етап підтвердження 8-18 липня, на жаль, не зможуть взяти участь у додатковій сесії цьогоріч”, - додав міністр.

Він поінформував, що під час другого етапу підтвердження участі в додатковій сесії (1-10 серпня) учасники матимуть змогу остаточно визначитися з вибором міста/країни та за потреби змінити населений пункт складання НМТ.

Після проходження двох етапів підтвердження участі 12 серпня учасників зможуть завантажити запрошення, в якому буде зазначено дату, час і місце проведення тестування.

Читайте також: На сайті Міносвіти запрацював чатбот для допомоги вступникам

Як повідомлялося, 8 липня розпочався перший етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-