Мінна та ракетна загрози: на Одещині цьогоріч пляжі не відкриватимуть

Мінна та ракетна загрози: на Одещині цьогоріч пляжі не відкриватимуть

Фото
Укрінформ
Одеська обласна військова адміністрація та мерія Одеси вирішили цьогоріч не відкривати морські пляжі - через мінну небезпеку та ймовірність ворожого ракетного удару по скупченнях людей.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Одеської ОВА Максим Марченко, передає Укрінформ.

«Через недотримання заходів безпеки та ігнорування вимог адміністрації люди (цьогоріч – ред.) гинуть від ворожих мін, як викидає на узбережжя. Головне наше завдання – збереження життя і здоров’я жителів області. Тому з Одеською міською радою прийняли рішення не відкривати пляжів», - зазначив Марченко.

Очільник ОВА закликав з розумінням поставитись до цієї вимоги.

«Великі скупчення людей у будь-якому місці є потенційно небезпечними. Тому й запроваджені заходи безпеки у торгівельних центрах, комендантська година, інші обмеження. Це також стосується відвідування пляжів та купання в морі», - сказав Марченко.

Марченко також нагадав, що ворог сьогодні опівдні намагався завдати ракетного удару по портовій інфраструктурі. Але ракети були збиті нашими силами ППО.

Читайте також: На узбережжі в Одеській області вибухнула міна, загинув відпочивальник

Як повідомляв Укрінформ, на пляжах Одеси почали встановлювати огорожі з сітки, щоб закрити відпочивальникам прохід до моря.

Фото: Ніна Ляшонок

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-