Укрзалізниця повідомляє про затримки поїздів до польського Перемишля

Укрзалізниця повідомляє про затримки поїздів до польського Перемишля

Укрінформ
На ділянці польської залізниці Медика-Перемишль польські залізничники продовжують роботи з відновлення контактної мережі, тож затримки ще деякий час зберігатимуться.

Про це повідомляє Укрзалізниця у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ранкове оновлення щодо затримок на ділянці польської залізниці Медика-Перемишль. Польські залізничники, на жаль, продовжують роботи з відновлення контактної мережі, тож затримки ще деякий час зберігатимуться, а наші поїзди долатимуть ушкоджену ділянку під тепловозом", - йдеться в повідомленні.

Станом на 08:45 закінчується висадка пасажирів поїзда №716 Київ — Львів — Перемишль, посадка на зворотний рейс буде оголошена одразу після завершення. Поїзд №706 Перемишль — Львів — Київ теж буде відправлятися із запізненням, наразі поїзд знаходиться на шляху до Перемишля по ст. Мостиська.

Двогрупний поїзд №53 з Києва та №35 з Одеси також очікує по Мостиській, у той час як №32 із Запоріжжя наразі на під'їзді до Львова. Уточнені затримки зворотних рейсів повідомлять згодом, коли польські колеги визначать черговість та порядок проїзду.

Читайте також: Укрзалізниця призначила евакуаційний рейс із Покровська до Львова

Усім пасажирам рейсів, що затримуються на шляху з Польщі, Укрзалізниця готова запропонувати зручні пересадки — необхідно звертатися до провідників та чергових по вокзалах, які проінструктовані та зможуть разом із диспетчером запропонувати опції, щоб якнайшвидше дістатися пункту призначення.

В Укрзалізниці зазначили з приводу ранкових ракетних ударів, що уважно слідкують за ситуацією на колії, диспетчери чітко «ведуть» кожен поїзд і за необхідності оперативно змінюватимуть маршрут і швидкість потяга, цей механізм вже чітко відпрацьований для убезпечення пасажирів.

Читайте також: Укрзалізниця змінила графіки та маршрути курсування низки поїздів

Як повідомляв Укрінформ, через ремонтні роботи на польській залізниці сталася затримка деяких потягів, проте вони вже практично відновили свій рух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-