Вступна кампанія: сьогодні стартує реєстрація на додатковий мультитест

Вступна кампанія: сьогодні стартує реєстрація на додатковий мультитест

Укрінформ
Українські вступники, які не встигли зареєструватись до 19 квітня, але мають бажання пройти тестування, можуть це зробити, зареєструвавшись на додаткову сесію НМТ.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

«Вступники, які не встигли заповнити реєстраційну картку до 19 квітня, проте мають бажання проходити тестування, можуть зареєструватися і взяти участь у додатковій сесії НМТ. Реєстрація доступна до 20 червня на сайті УЦОЯО», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, дані для входу у спеціальний сервіс будуть доступні з 25 червня. Підтвердити участь у додатковій сесії тестування можна буде з 8 до 18 липня через інформаційну сторінку.

Крім того, у період з 1 до 10 серпня потрібно буде надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ. До 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування.

Тестування у додатковій сесії НМТ відбудеться з 16 до 20 серпня, повідомив міністр.

Читайте також: Вступна кампанія: для участі в мультитесті можна зареєструватися з 10 до 20 червня

Як повідомляв Укрінформ, станом на 3 червня майже 200 тис. абітурієнтів підтвердили намір скласти національний мультипредметний тест (НМТ), з них близько 21 тис. - за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-