Президент радить при перейменуванні вулиць звернутися до історій українських Праведників

Президент радить при перейменуванні вулиць звернутися до історій українських Праведників

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський радить українцям при перейменуванні вулиць та площ у своїх містах та громадах звернутися до історій українських Праведників і увічнити їхню памʼять. 

Про це він заявив у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

«До речі, зараз у багатьох містах і громадах України тривають дискусії про перейменування вулиць і площ. Раджу звернутися до історій українських Праведників і увічнити їхню памʼять», - сказав Зеленський.

На його думку, це саме про ту сміливість і людяність українців, які вже довели, що зло, яке приходить на нашу землю, неминуче програє.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У низці мість та громад українці ведуть дискусії щодо перейменування тих вулиць та площ, які були названі на честь російських діячів, або мають назву, пов’язану із рф чи республікою білорусь, з території якої рф розв'язала війну проти України.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-