У МВС закликали серйозно ставитися до повітряних тривог через посилення обстрілів загарбниками

У МВС закликали серйозно ставитися до повітряних тривог через посилення обстрілів загарбниками

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко закликав українців серйозно ставитися до сигналів повітряної тривоги через посилення обстрілів території України російськими військовими.

Про це він сказав у ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

“Хотілося б ще раз всім нагадати, що коли ми чуємо сирену, треба ховатися в укриття. Треба розуміти, що це серйозно, що це реально загроза життю будь-кого із українців, тому що, на жаль, зараз росіяни посилюють обстріли протягом минулого тижня і вчора-сьогодні , напевне, і завтра будуть посилені. Це пов’язано не лише з 9 травня. Просто ми всі забуваємо, що 7 травня день входження на президентський престол володимира путіна. І , власе кажучи, я думаю, крім 9 травня, багато хто б хотів би зробити подарунок на його річницю, на жаль, не роковини, приходу до влади в російській федерації”, - сказав Денисенко.

Водночас він наголосив, що війна продовжується навіть у тих регіонах, де її нібито немає, фронт нібито за сотні кільметри.

“Ми ловимо ДРГ фактично по всій території України. На жаль, ми повинні говорити про те, що ворог неймовірно цинічний”, - наголосив радник міністра.

Читайте також: Повітряна тривога над майже усією Україною: в Одесі та Миколаєві лунали вибухи

Як повідомлялося, раніше Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України закликав напередодні та під час 8 - 9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-