СБУ назвала «замах» на пропагандиста Соловйова черговим «креативом» фсб

СБУ назвала «замах» на пропагандиста Соловйова черговим «креативом» фсб

Укрінформ
СБУ назвала інформацію щодо пропагандиста Соловйова черговою фантазією російської фсб.

Таку відповідь Служба безпеки дала на закиди фсб рф, йдеться у Фейсбуці відомства, передає Укрінформ.

"Служба безпеки України з цікавістю ознайомилася із черговим «креативом» фсб рф, яка «героїчно затримала неонацистів», що нібито планували вбивство «громадського діяча» Володимира Соловйова на замовлення СБУ", - йдеться у повідомленні.

У цьому зв’язку відомство повідомляє, що СБУ системно працює над посиленням безпеки України і не має наміру всерйоз коментувати "нові фантазії російських спецслужб, котрі просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії".

Крім того, Соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом - російським аналогом Геббельса, який обов‘язково відповідатиме за свої злочини в міжнародних судах після перемоги України.

Читайте також: росіяни створили фейковий чат-бот СБУ

СБУ не має жодних планів щодо вбивства Соловйова. Водночас враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самотужки захлинутися у «продуктах» власної низькопробної пропагандистської діяльності, наголосили в СБУ.

Як повідомлялось, російський журналіст-пропагандист Володимир Соловйов поскаржився, що його нібито хотіли вбити на замовлення СБУ. Таку інформацію він оприлюднив у власному Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-