Через застосунок

Через застосунок "Дія" уже подали майже 90 тисяч заяв про пошкоджене майно

Укрінформ
Через застосунок "Дія" на сьогодні подано майже 90 тисяч заяв про пошкоджене майно. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі.

Він нагадав, що власники пошкодженого чи зруйнованого житлового будинку, квартири чи іншого житлового приміщення через повномасштабне вторгнення рф в Україну можуть подати заяву в "Дії". Міністерство фіксує інформацію для експертів та комісії, які згодом проводитимуть оцінку житла.

Федоров наголосив, що вносити дані потрібно тільки про власне житло, а не повністю про зруйнований багатоквартирний будинок.

Для того, щоб подати заяву через портал "Дія", потрібно перейти за посиланням, авторизуватися або зареєструватися на порталі, заповнити форму, перевірити інформацію та відправити повідомлення.

Також заяву може заповнити працівник ЦНАП — безпосередньо у ЦНАПі — чи нотаріус, якщо має відповідне звернення.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-