Дистанційна школа «Оптіма» підписала меморандум із МОН - планує охопити пів мільйона учнів

Дистанційна школа «Оптіма» підписала меморандум із МОН - планує охопити пів мільйона учнів

Укрінформ
Міністерство освіти й науки та дистанційна школа «Центр освіти «Оптіма» підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МОН у Фейсбуці.

«Від початку воєнних дій «Оптіма» відкрила безоплатний доступ до навчальної платформи для всіх школярів, які втратили можливість отримувати освіту у своїх звичних школах, а також максимально спростила процедуру вступу. Наразі цими послугами скористалося вже понад 100 тис. школярів. Щоб діти не відчували жодних труднощів у навчанні, а освітній процес був максимально комфортним, «Оптіма» збільшила технічні потужності – на інтерактивній платформі можуть одночасно навчатися понад 500 тисяч учнів», – ідеться у повідомленні.

Як зазначається, головна мета меморандуму – забезпечити українських школярів якісною дистанційною освітою та консолідувати зусилля школи «Оптіма», МОН, громадських організацій, громад і органів влади.

Читайте також: Зеленська радить українцям шукати інформацію з питань освіти на чатботі МОН

Як повідомляв Укрінформ, перша та найбільша дистанційна школа України «Оптіма» надавала можливість безоплатно навчатися понад 100 тис. дітей. Онлайн-заклад продовжує приймати заявки на навчання, а завдяки співпраці з МОН усі діти зможуть завершити 2021-22 навчальний рік та отримати усі документи про освіту в 1-11 класах державного зразка, ідентичні документам, які видає звичайна очна школа. Учні випускних 9 і 11 класів отримають документи, необхідні для вступу до вищих навчальних закладів.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-