Відомі українські зірки записали звернення на підтримку херсонців

Відомі українські зірки записали звернення на підтримку херсонців

Відео
Укрінформ
Олег Скрипка, Женя Синельников, Христина Соловій, Анатолій Тягур записали відеозвернення на підтримку мешканців тимчасово окупованого Херсона.

 Як повідомляє Укрінформ, зірки закликають херсонців триматися і не здаватися.

«Дорогі мешканці Херсона і Херсонщини, ми тут у Києві знаємо і пам`ятаємо про вас, хвилюємося за вас, переживаємо за вас. Бажаємо швидкої Перемоги, сили духу. Передаю вам вітання від колективу «ВВ» від музикантів, від артистів, від багатьох моїх іноземних друзів, вони завжди у мене запитають, як там українці в гарячих точках. До зустрічі, ми обов’язково приїдемо з концертами», - зазначив Скрипка.

Українська співачка Христина Соловій у своєму зверненні зізнається, що її улюблений кліп «До краю» знятий саме в Херсоні, вона дуже любить це місто, воно – українське, мальовниче і чарівне.

«Люди, херсонці, тримайтеся! Ми обов’язково переможемо!», - додала Соловій.

Режисер та телеведучий Женя Синельников теж закликав херсонців триматися і вірити в ЗСУ.

Читайте також: Примусова русифікація: для українських учителів готують «табори перекваліфікації» у Криму

«Друзі, херсонці, тримайтеся! На своїй шкурі знаю, як вам зараз важко. Під окупантами насправді важко. Але також на власній шкурі знаю, як ЗСУ звільняють міста. Я знаю і вірю, що Херсон буде українським, бо Херсон – це Україна! Все буде добре!», - звернувся Синельников.

Громадський активіст та автор коміксів «Укрмен» Анатолій Тягур у своєму відеозверненні з Христиною Соловій теж висловив підтримку своїм землякам-херсонцям.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські загарбники блокують «зелені коридори» для постачання продовольства та ліків, евакуацію, викрадають активістів, керівників громад, депутатів. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес.

У Херсоні російські війська захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям і медустановам. Вони також відібрали медикаменти, які намагалися завезти до Херсона волонтери.

Читайте також: Над тимчасово захопленим Херсоном підняли у повітря український прапор

Російські загарбники викрадають мирних жителів Херсонщини, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

Фахівці Міністерства цифрової трансформації створили для Херсонської області захищений чат-бот, який допоможе встановити долю мешканців регіону.

Міжнародний комітет Червоного Хреста закликають направити представників для надання гуманітарної допомоги незаконно затриманим мирним громадянам у Херсонській області, фіксації їх місць знаходження, сприяння припиненню тортур та якнайшвидшому звільненню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-