Низка іноземних ЗМІ на час війни надали українцям безкоштовний доступ до е-версій

Низка іноземних ЗМІ на час війни надали українцям безкоштовний доступ до е-версій

Укрінформ
Деякі іноземні засоби масової інформації на час війни надали українцям безкоштовний доступ до своїх електронних версій.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони повідомляє у Телеграмі.

Зокрема американське видання The Washington Post надало безкоштовний доступ до своїх матеріалів для читачів України. «У TWP пішли на такий крок уперше, але не уточнили, на який період діє безкоштовний доступ», - зазначили у ЦПД.

Також надає безкоштовний доступ для користувачів з України та у країнах, де є велика кількість українських біженців, The Wall Street Journal. Видання не уточнює, в яких країнах, як і скільки триватиме безкоштовний період.

Крім того, видання The Economist за останній місяць стало удвічі більше публікувати статей на сайті, всі вони у безкоштовному доступі для українських користувачів.

Також Financial Times надало безкоштовний доступ до своїх ключових репортажів всім читачам з України.

Для того, щоб оформити безоплатний доступ, потрібно зареєструватись на сайті видання, обрати регіон «Україна». Тим хто перебуває за кордоном, потрібно VPN та обрати регіон «Україна».

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія почала повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортні обмеження. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-