Заповідник «Асканія-Нова» завдяки пожертвам придбав корми, овочі і ветпрепарати

Заповідник «Асканія-Нова» завдяки пожертвам придбав корми, овочі і ветпрепарати

Укрінформ
Біосферний заповідник «Асканія-Нова», що у Херсонській області, закрив критичні потреби по зернових кормах завдяки фінансовій підтримці усіх небайдужих. 

Про це повідомляється на сторінці заповідника у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На сьогодні критичні потреби заповідника по зернових кормах закриті. Окрім того, закуплено необхідні овочі, ветпрепарати, окремі будматеріали для поточного ремонту загорож, вольєрів, приміщень, де утримуються тварини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також придбано доступні комплектуючі до техніки і технічні засоби, необхідні для виконання поточних робіт по життєзабезпеченню та обслуговуванню зоопарку та дендропарку. 

Читайте також: Біосферний заповідник «Асканія-Нова», що на Херсонщині, просить підтримки

«В умовах сильної посухи готуємось до сінозаготівлі, оскільки цей ресурс є критично важливим для збереження існуючої колекції копитних тварин, та здійснення протипожежних заходів у заповідному степу», - наголосили в заповіднику. 

Як повідомлялось, з початку вторгнення російських військ «Асканія-Нова» опинилась у зоні тимчасової окупації. Заповідник був вимушений працювати в автономному режимі та самотужки утримувати колекції, що створювались і зберігались поколіннями. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-