Укрпошта з 9 квітня доставлятиме відправлення залізницею

Укрпошта з 9 квітня доставлятиме відправлення залізницею

Укрінформ
АТ "Укрпошта" з 9 квітня відновлює доставку відправлень залізницею із Львова, Одеси, Харкова, Дніпра до Києва та у зворотному напрямку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті компанії.

"Укрпошта після 21 року перерви відновлює доставку відправлень залізницею. З 9 квітня поштові вагони будуть доставляти пошту зі Львова, Одеси, Харкова, Дніпра до Києва та у зворотному напрямку. Загалом планується ввести в експлуатацію 14 залізничних поштових вагонів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перевезення залізницею – ще один спосіб доставки відправлень, щоб оптимізувати та посилити логістичну мережу Укрпошти. Один залізничний вагон може перевезти близько 40 контейнерів, а це орієнтовно 2,4 тис посилок. За тиждень, враховуючи всі маршрути, залізничними вагонами можна буде перевезти додатково близько 140 тис. посилок.

Читайте також: Укрпошта відновила доставку з Сумської області

В Укрпошті зауважують, що попри те, що відправлення здійснюється з 5 міст, адресувати посилку можна до будь-якого населеного пункту, де є працююче відділення Укрпошти. Після чого компанія буде здійснювати доставку вантажів, які надійдуть залізницею, до пункту доставки магістральними автомобілями.

Як повідомлялося, тестовий запуск доставки пошти залізницею відбувся 1 квітня - тоді Укрпошта спільно з Укрзалізницею запустили перший поштовий вагон за маршрутом Львів-Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-