У ЗСУ попереджають про небезпеку застосунку Zello

У ЗСУ попереджають про небезпеку застосунку Zello

Укрінформ
Центр Стратегічних комунікацій ЗСУ попереджає про небезпеку застосунку Zello, який було розроблено російськими програмістами і зараз це один з каналів отримання розвідувальної інформації російськими спецслужбами.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбук повідомляє Центр Стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Додаток "Zello", або так зване соціальне радіо було створено російськими програмістами та набуло широкого поширення через можливість одночасної передачі голосових повідомлень великій кількості людей. ...Донедавна українці вважали "Zello" досить безпечним. Разом з тим, спецслужбами нашої країни отримано незаперечні докази того, що російським окупантам вдалось отримати та накопичити значні обсяги актуальною технічної інформації про користувачів додатку, що дозволило їм ідентифікувати користувачів зазначеного сервісу. Завдяки такій ідентифікації додаток "Zello" став один з каналів отримання розвідувальної інформації російськими спецслужбами", - йдеться у повідомленні.

У Центрі закликали утриматися від використання "Zello" і наголошують, що застосунок

підконтрольний ворогу та використовується ним для пошуку і боротьби з українськими патріотами.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-