російські загарбники утримують в полоні 24 представників держустанов

російські загарбники утримують в полоні 24 представників держустанов

Укрінформ
російські загарбники викрали й утримують у полоні 24 посадових осіб місцевої влади та представників державних установ, дані ще щодо двох осіб уточнюються.

Таку інформацію надали ЗМІ в Офісі Президента на основі даних військових адміністрацій на місцях, повідомляє Укрінформ.

«24 - це всі викрадені посадові особи, серед яких міські та селищні голови, їхні заступники, інші представники державних установ. Це - особи, які ще перебувають у полоні», - ідеться в повідомленні.

Водночас в ОП додали, що інформація про ще двох посадових осіб уточнюється.

Крім того, в Офісі глави держави нагадали, що в Харківській області 26 березня росіяни затримали міського голову Балаклії Івана Столбового, заступника міського голови Сергія Полторака та начальника відділу цивільного захисту й взаємодії з правоохоронними органами Олега Блудова, вони пішли на співпрацю з загарбниками.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські загарбники обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-