Сервісні центри МВС відновлюють послугу перереєстрації транспортного засобу

Сервісні центри МВС відновлюють послугу перереєстрації транспортного засобу

Укрінформ
Відсьогодні сервісні центри Міністерства внутрішніх справ України відновили послугу перереєстрації транспортного засобу при оформленні договору купівлі-продажу в сервісному центрі.

Як передає Укрінформ, про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Богдан Драп'ятий, інформує Головний сервісний центр МВС у Фейсбуці.

«Відсьогодні відновлюємо послугу з перереєстрації транспортного засобу при оформленні договору купівлі-продажу в сервісному центрі МВС. У цей важкий час варто максимально забезпечити людей доступом до державних послуг. Бо кожна така дія – це наше «вистоїмо» для країни», - Драп’ятий.

Повідомляється, що також громадяни можуть складати іспити на категорії С1, С, С1Е, СЕ, D1, D, D1E, DE.

Особам, які пройшли навчання в автошколі, буде доступний теоретичний іспит на категорію В, а згодом, відновлять здачу і практичного іспиту на дорогах загального користування.

У Головному сервісному центрі МВС нагадують, що Кабінет Міністрів скасував складання практичного іспиту в сервісному центрі МВС на автомайданчику, крім категорій А1, А, В1.

Як повідомлялося, 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Весь український народ повстав на боротьбу з ворогом і дає йому гідну відсіч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-