Київстар передав майже 1,5 мільйона у рамках марафону Save Ukraine — #StopWar

Київстар передав майже 1,5 мільйона у рамках марафону Save Ukraine — #StopWar

Укрінформ
Під час благодійного телемарафону Save Ukraine — #StopWar Київстар перерахував на гуманітарні потреби українців 1,45 млн гривень.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі національного мобільного оператора.

«Щодня Київстар об’єднує десятки мільйонів українців, щоб вони були на зв’язку з рідними. Тому організувати спільно з 1+1 та Atlas наймасштабніший в історії України благодійний телемарафон для збору коштів, – також було обов’язком Київстар для підтримки українців. Згуртованість та спільні зусилля за цей тиждень – ще один приклад єдності нашого народу та всього світу. Київстар, як й інші українські компанії, буде й надалі підтримувати клієнтів, державу, армію та волонтерів. Ми вже надали благодійну допомогу захисникам, лікарням, виділили додатково майже 1,5 млн гривень на гуманітарні потреби в рамках марафону. Та будемо збільшувати наші зусилля, щоб наблизити перемогу над окупантами», – прокоментував Олександр Комаров, CEO Київстар.

Зазначається, що метою телемарафону був не лише збір коштів, а й об’єднання міжнародної спільноти для підтримки України, донесення достовірної інформації про те, що відбувається в Україні через військову агресію росії, заклик до збільшення міжнародної підтримки нашої країни.

«Фактично за тиждень ми з партнерами реалізували благодійний телемарафон, який обʼєднав весь світ і усі континенти. Ми прагнемо, аби Україна завжди була на порядку денному в кожному куточку країни та на кожній нараді урядів усіх цивілізованих держав. Будемо продовжувати в тому ж напрямку і використовувати всі можливі методи достукатися до масової аудиторії. Приємно, що з запитами ретрансляції марафону вже після ефіру звертаються мовники багатьох країн світу — ми цінуємо таку підтримку», — зазначив Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media та співвласник фестивалю Atlas.

Окрім допомоги в рамках телемарафону, Київстар продовжує системно підтримувати своїх абонентів додатковими послугами як в Україні, так і за кордоном. На благодійність мобільний оператор вже перерахував більше 20 млн гривень, зокрема для допомоги військовим, лікарням та геріатричним центрам. А також достроково сплатив понад 1 млрд гривень податків до державного бюджету, щоб ще більше підтримати країну.

Міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який відбувся завдяки спільним зусиллям 1+1, організаторів фестивалю Atlas та Київстар, транслювало понад 30 іноземних телеканалів та загалом подивилося більш ніж 80 млн глядачів у всьому світі.

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на кінець 2021 року обслуговував 26,2 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE Київстар. Компанія забезпечує найвищу поміж мобільних операторів України середню швидкість передачі даних у мережі мобільного зв’язку, що підтверджується дослідженнями Speedtest від Ookla. Клієнтам компанії доступні можливості мобільного, фіксованого зв’язку та інтернету, конвергентні рішення, а також інноваційні послуги Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, цифрове ТБ та ін.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 24 роки працює в Україні та визнаний як найбільший платник податків на телеком ринку, кращий роботодавець та соціально відповідальна компанія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-