“Всеукраїнська школа онлайн” об’єднала користувачів із 134 країн

“Всеукраїнська школа онлайн” об’єднала користувачів із 134 країн

Укрінформ
Упродовж місяця російсько-української війни “Всеукраїнська школа онлайн” об’єднала користувачів із 134 країн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у Телеграмі.

“Наперекір викликам і об’єднавши зусилля, МОН спільно з Мінцифрою створили для дітей усі умови для продовження навчання під час війни. Головним інструментом для здобуття освіти стала платформа «Всеукраїнська школа онлайн», яка є частиною проєкту Дія.Цифрова освіта. За місяць війни онлайн-майданчик: набув більше 110 тис. нових користувачів; зібрав понад 1 млн переглядів відеоуроків (з 2,2 млн за весь час існування); об’єднав користувачів зі 134 країн (України, Польщі, Німеччини, Чехії, США та інших)”, - розповів Шкарлет.

За його словами, всі уроки доступні на Youtube-каналі ВШО, платформах Megogo та Київстар ТБ, а також щоденно транслюються на кількох телеканалах у межах проєкту “Навчання без меж”.

Крім того, зауважив Шкарлет, для зручності організації процесу навчання великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн-розклад.

24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-