З Києва до Європи евакуювали ще 73 дитини з інвалідністю

З Києва до Європи евакуювали ще 73 дитини з інвалідністю

Укрінформ
Київська міська влада та Спілка Самаритян України евакуювали до Європи ще 73 дитини з інвалідністю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Черговим евакуаційним рейсом до європейських країн відправилося 120 осіб, із яких 73 дитини з інвалідністю. Евакуація цієї групи відбулася у співпраці зі Спілкою Самаритян України», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загалом від початку повномасштабного вторгнення російських військ евакуаційними рейсами, які організовувала міська влада, до Європи виїхало понад 6000 осіб із малозахищених категорій населення. З них понад 1200 – це діти з інвалідністю.

Майже 500 осіб евакуйовано до Європи автобусними спецрейсами у межах Австрійсько-Німецької евакуаційної місії. Пріоритетом цих рейсів є евакуація дітей та осіб з інвалідністю, самотніх літніх людей, багатодітних родин.

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-