Українців закликають не поспішати повертатися у покинуті домівки

Українців закликають не поспішати повертатися у покинуті домівки

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ закликали тих громадян, які залишили свої домівки, але хочуть повернутися, зберігати спокій та уникати поспішного повернення до своїх покинутих будівель.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це поінформував в ефірі українських телеканалів перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.

«Я хотів би закликати усіх зберігати обережність, спокій і уникати поспішного повернення до покинутих будівель, оскільки там може чекати, серед іншого, покинута зброя, боєприпаси, відповідне мінування, міни-розтяжки тощо і багато чого іншого, що око пересічного громадянина, не підготовлене, може не помітити», – поінформував він.

Єнін закликав українців почекати повернення влади та відповідної зачистки того чи іншого населеного пункту, серед іншого, силами Нацполіції, і, відповідно, зеленого світла з боку офіційної влади, у тому числі і ДСНС.

«Тільки після того ми можемо говорити про повернення до домівок за найбільш потрібними якимись речами, одягом тощо», – уточнив він.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-