Девід Бекхем передав свою Instagram-сторінку лікарці з Харкова

Девід Бекхем передав свою Instagram-сторінку лікарці з Харкова

Відео
Укрінформ
Відомий британський футболіст Девід Бекхем передав у неділю, 20 березня, свою сторінку в соцмережі Instagram із 71,4 млн підписниками завідувачу перинатального центру у Харкові Ірині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Ірина, яка є завідувачем обласного перинатального центру й дитячим анестезіологом, опублікувала у сторіз на сторінці Бекхема світлини з медзакладу, де лікуються новонароджені.

Вона також поділилися фотографіями підвалу, куди переміщали пацієнтів з початку російського вторгнення в Україну, і показала медичне обладнання, подароване міжнародною організацією ЮНІСЕФ, послом якої є Бекхем.

Ірина розповіла, що в перший день війни вагітних жінок і матерів евакуювали в підвал.

«Це були жахливі три години, які ми провели разом. На жаль, немовлят, які перебувають у реанімації, ми не можемо забрати в підвал, тому що вони залежать від роботи спеціального медобладнання. Перші дні були найважчими. Треба було навчитися працювати під час бомбардувань та авіаударів», - сказала вона.

Раніше відомий британський футболіст Девід Бекхем та його дружина, ексспівачка та дизайнерка Вікторія пожертвували дітям України 1,3 млн доларів.

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти країни-агресора.

Міжнародний суд ООН 16 березня зобов’язав рф негайно припинити вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-