Укрзалізниця вже перевезла на захід України 2,7 мільйона осіб

Укрзалізниця вже перевезла на захід України 2,7 мільйона осіб

Укрінформ
З початку збройної агресії росії проти України залізниця евакуювала 2,7 мільйона громадян з найгарячіших точок нашої країни до більш безпечних західних регіонів.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укрзалізниця у Телеграмі.

«24 день війни, Укрзалізниця продовжує працювати за графіком. Станом на вчора (19 березня - ред.), ми перевезли 2,7 млн людей на захід та 390 тисяч осіб за кордон»,- повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

За його словами, продовжує працювати гуманітарна допомога.

«Вже 1076 вагонів вантажних ми перевезли з гуманітаркою. Є хороша новина по вантажних перевезеннях. Вчора вперше за всі дні війни ми навантажили більш ніж 315 тисяч тонн»,- повідомив Камишін.

Нагадаємо: 24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-