Міграційна служба з 15 березня відновить роботу у більшості регіонів України – МВС

Міграційна служба з 15 березня відновить роботу у більшості регіонів України – МВС

Укрінформ
З 15 березня у більшості регіонів України запрацюють територіальні органи Державної міграційної служби, які зупинили раніше свою роботу через напад росії на Україну. 

Про це повідомив у телеефірі міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу.

«Окрім того, від завтра у більшості регіонів України запрацює міграційна служба, яка буде приймати документи на оформлення закордонних паспортів, продовження тривалості дії закордонних паспортів», - сказав глава МВС.

Він нагадав, що раніше уряд прийняв рішення щодо можливості вклеювання фотокарток дітей у закордонні паспорти батьків, аби і їм можна було виїжджати за кордон.

«Ці всі послуги нарешті будуть поновлені. Ми всі ці тижні працювали, щоб вони коректно, адекватно, попри кібератаки, які відбуваються щодня на адмінцентри, вони все ж таки могли запрацювати», - сказав Монастирський.

Інформацію про центри з надання адмінпослуг можна буде знайти на сторінках у Фейсбуці Головного сервісного центру МВС і ДМС. Наразі установи працюють в тих регіонах, які "не є захопленими".

Як повідомляв Укрінформ, з 14 березня на безпечних територіях, де не ведуться активні бойові дії, поновлюється робота сервісних центрів МВС. 

24 лютого президен рф володимир путін оголосив про вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять обстріли житлових районів міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-