Українське Дунайське пароплавство запускає безкоштовні перевезення до Румунії

Українське Дунайське пароплавство запускає безкоштовні перевезення до Румунії

Укрінформ
Через воєнну агресію Росії Українське Дунайське пароплавство запускає з 9 березня безоплатні пасажирські перевезення за маршрутом Ізмаїл – Тульча (Румунія).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє УДП .

«З 9 березня Українське Дунайське пароплавство здійснює безкоштовні пасажирські перевезення за маршрутом Ізмаїл - Тульча (Румунія). Запрошують тих, хто бажає потрапити до Румунії: жінок, дітей, чоловіків віком 60 років», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що рейсів здійснюються за розкладом: посадка (Ізмаїл) – 08 год. та 14 год., прибуття (Тульча) – відповідно, 10 год. 30 хв. та 16 год. 30 хв.

Крім того, для реєстрації необхідно пройти опитувальник за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, дунайський поромний комплекс Орлівка запровадив безкоштовне переміщення громадян України через кордон з Румунією поромною лінією Орлівка – Ісакча. Оплата здійснюється тільки за сам транспортний засіб (легковий, автобус, мікроавтобус та вантажний транспорт).

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: Українське Дунайське пароплавство

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-