ЄС знизить тарифи на роумінг для українських абонентів

ЄС знизить тарифи на роумінг для українських абонентів

Укрінформ
Орган європейських регуляторів електронних комунікацій знизить тарифи на роумінг для українських абонентів.

Як передає Укрінформ, про це розповів голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку Олександр Животовський у відеозверненні, оприлюдненому в Телеграмі Держспецзв'язку.

Він розповів, що НКЕК звернулася до Органу європейських регуляторів електронних комунікацій з проханням знизити тарифи для українських абонентів та відключити від роумінгу російських абонентів.

"Зниження тарифів на роумінг для нас уже відбувається, відключення від роумінгу росіян ще в процесі", - повідомив Животовський.

Він додав, що також будуть знижені тарифи на доставку гуманітарних вантажів в Україну поштою.

За словами Животовського, російські представники не зможуть взяти участь у найбільшій виставці світової телеком-індустрії Mobile World Conference та у щорічній конференції GSMA GSMA Ministerial Programme, яка наразі триває у Барселоні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-