Рятувальники за минулу добу провели евакуацію понад 228 тис. осіб

Рятувальники за минулу добу провели евакуацію понад 228 тис. осіб

Укрінформ
Підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій за минулу добу з населених пунктів, які потерпають від обстрілів російського агресора, провели евакуацію понад 228 тис. осіб.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє у Телеграмі.

«Протягом доби підрозділами ДСНС здійснено 422 виїзди, у тому числі 202 виїзди на ліквідацію наслідків обстрілів російськими військами населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури, врятовано 63 особи», - ідеться у повідомленні.

Піротехніки ДСНС знешкоджили 74 вибухонебезпечних предмети.

«З метою надання допомоги людям, які перебувають на пунктах пропуску на державному кордоні у Закарпатській, Одеській, Львівській та Чернівецькій областях, ДСНС у співпраці з Червоним Хрестом України та органами місцевої влади розгорнуто 45 наметів для обігріву та прийому громадян. З початку функціонування надано допомогу понад 122 тис. особам», - зазначили рятувальники.

Крім того, проведено евакуацію понад 228 тис. осіб, з них понад 46 тис. дітей та 917 осіб з інвалідністю.

Всього з початку війни підрозділи ДСНС здійснили понад 6 тис. 600 виїздів, у тому числі близько 2 тис. 540 виїздів - на ліквідацію наслідків обстрілів російськими військами населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури, врятували 343 особи.

Піротехніки ДСНС знешкодили 1 тис. 403 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-