Планують поширювати дезінформацію: окупанти захопили приміщення «Суспільного» в Херсоні

Планують поширювати дезінформацію: окупанти захопили приміщення «Суспільного» в Херсоні

Укрінформ
У Херсоні агресор захопив приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон» і планує поширювати дезінформацію.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграм-каналі повідомив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута.

«У Херсоні окупанти захопили приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон». За наявною інформацією, рашисти через канали зв’язку планують поширювати дезінформацію про нібито «капітуляцію та підписання мирного договору з РФ. Заявляємо — це фейк!», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог таким чином хоче дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі.

Зазначається, що керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від ворога.

Лагута закликає отримувати інформацію лише з офіційних джерел, не поширювати неперевірені та недостовірні факти, які продукує ворог.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 1 березня точилися вуличні бої, російський ворог обстрілював житлові квартали. Мерія оприлюднила попередню інформацію про загиблих у результаті нападу агресора; збір даних для встановлення точної кількості вбитих та їх ідентифікації триває.

3 березня голова ОДА повідомив, що будівлю Херсонської ОДА зайняв ворог. Водночас міський голова Херсона поінформував, що у мерії Херсона працює штаб, який займається питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, усі депутати та чиновники попереджені про відповідальність за державну зраду.

Російські військові почали мінування Херсона – встановлюють «розтяжки» в середмісті. У Херсоні містяни вмикають Державний Гімн України у різних районах міста та вивішують плакати з написом про «русский корабль».

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-