Реєстрацію учасників ЗНО продовжили до 9 квітня

Реєстрацію учасників ЗНО продовжили до 9 квітня

Укрінформ
Реєстрація учасників ЗНО-2022 триватиме до 9 квітня. Відповідний наказ підписав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Як передає Укрінформ, про це очільник МОН написав у Телеграм.

"Сьогодні я підписав наказ, яким внесено зміни до календарного плану проведення та організації Зовнішнього незалежного оцінювання у 2022 році. Відтепер реєстрація учасників ЗНО-2022 триватиме до 9 квітня", - поінформував міністр.

Також учнів початкової та базової школи цього року звільнено від проходження Державної підсумкової атестації.

"Через ситуацію в Україні, яка потерпає від брутальної, відкритої та широкомасштабної агресії Російської Федерації, сьогодні я видав наказ, яким звільнено від проходження Державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році", - написав Шкарлет.

Він підкреслив, що такі дії вимушені, адже головне сьогодні – це збереження здоров’я та життя учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Як повідомляв Укрінформ, раніше планувалося, що реєстрація на цьогорічне ЗНО триватиме до 9 березня.

Також у зв'язку з війною Шкарлет 28 лютого підписав наказ, відповідно до якого учнів початкової та базової школи цього року звільнено від проходження Державної підсумкової атестації.

В Україні п'ятий день триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-