МОЗ закликає іноземних медиків долучитися до надання меддопомоги в Україні

МОЗ закликає іноземних медиків долучитися до надання меддопомоги в Україні

Укрінформ
МОЗ закликає іноземних медиків долучитися до надання меддопомоги в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я.

"З кожним днем все більше дорослих та дітей потребують медичної допомоги. Військові на передовій потребують невідкладної медичної допомоги. Медики цілодобово забезпечують надання медичної допомоги. У цей складний час медична система потребує ресурсної підтримки. Наразі є гостра потреба в робочих медичних руках для допомоги і по всьому фронті, і в тилу. Ми безмежно вдячні усім нашим зарубіжним колегам, які відгукнуться та допоможуть нам у цей нелегкий час", - йдеться у повідомленні.

У МОЗ також подякували партнерам з десятків країн і міжнародних організацій за готовність надати гуманітарну допомогу і допомогу медичними кадрами.

Медики, які прагнуть захищати Україну разом з українськими лікарями, можуть звертатися до закордонних дипломатичних установ України у відповідних країнах.

Ви також можете надіслати своє резюме (додається) для опрацювання подальшої логістики на електронну адресу ukrainemedhelp@gmail.com

Як повідомляв Укрінформ, медичні заклади можуть залучати до роботи в українських закладах охорони здоров’я на період дії воєнного стану медиків-іноземців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-