У МВС сказали, в яких випадках випускатимуть з України чоловіків 18-60 років

У МВС сказали, в яких випадках випускатимуть з України чоловіків 18-60 років

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ України поінформували про винятки щодо обмеження виїзду за межі України на період воєнного стану чоловікам від 18 до 60 років.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба МВС України повідомила у Фейсбуці.

У відомстві нагадали, що на період дії правового режиму воєнного стану чоловікам – громадянам України віком від 18 до 60 років обмежено виїзд за межі України.

«Окремо зазначимо, що винятки можуть стосуватися тільки осіб, визначених законодавством. Зокрема тих, які мають: посвідчення про відстрочку від призову та повідомлення про зарахування на спеціальний військовий облік, або висновок військово-лікарської комісії про непридатність», - розповіли у МВС.

Окрім того, як уточнюється, обмеження не стосуються осіб таких категорій: тих, на утриманні яких перебувають троє і більше дітей віком до 18 років, або тих, які самостійно виховують дитину (дітей) віком до 18 років, або тих, на утриманні яких є дитина з інвалідністю.

Також ці обмеження не стосуються тих, хто є усиновителем, опікуном, або чиї близькі родичі загинули або зникли безвісти під час проведення антитерористичної операції.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4-ої години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-