Абоненти Київстар переказали понад ₴10 мільйонів на медобладнання для дитячих лікарень

Абоненти Київстар переказали понад ₴10 мільйонів на медобладнання для дитячих лікарень

Укрінформ
Абоненти мобільного оператора «Київстар» за три роки реалізації проєкту «Дитяча надія» від Міжнародного благодійного фонду «Українська Біржа Благодійності» переказали уже понад 10 млн грн на придбання обладнання в дитячі лікарні.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

“Збори коштів для “Дитячої надії”, спільної ініціативи Київстар та платформи dobro.ua, перетнули суму в 10 мільйонів гривень. Усі залучені кошти небайдужих абонентів йдуть на забезпечення сучасним обладнанням та медичними матеріалами лікарень, де надають допомогу онкохворим малюкам та дітям із вадами серця”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначила директор з корпоративних комунікацій Київстар Ганна Захараш, за три роки існування «Дитячої надії» абоненти Київстар подарували шанс на життя тисячам хворих малюків, допомогу вже отримало 41 відділення українських лікарень. “Від імені Київстар я хочу подякувати кожному абоненту за небайдужість, адже лише спільними зусиллями ми можемо змінювати світ на краще”, – сказала вона.

У компанії нагадали, що «Дитяча надія» була заснована Київстар та МБФ «Українська Біржа Благодійності» в грудні 2018 року. Благодійну ініціативу вдається реалізовувати завдяки SMS-повідомленням небайдужих абонентів мобільного оператора. Дитячою надією за цей час стали майже 200 тисяч абонентів Київстар, 19 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям. Загалом для проєкту було відправлено більш як 530 тисяч благодійних SMS, а середній розмір пожертви становить 15 гривень.

Окрім того, розповіли в пресслужбі, у рамках корпоративного волонтерства співробітники Київстар об’єднали зусилля та зібрали минулого року понад 100 тисяч гривень для підтримки «Дитячої надії». Кожен охочий міг підтримати ініціативу під час декількох зборів та довести, що разом дійсно можна робити великі добрі справи. На зібрані гроші вже придбано та передане медичне обладнання в три дитячі відділення у Дніпрі та Одесі.

Читайте також: Київстар і Global Office відзначили переможців конкурсу шкільних підприємницьких проєктів

«Абоненти Київстар щодня стають дитячою надією на життя! За час існування проєкту ми довели, що маленькі внески роблять грандіозні результати. 10 млн гривень – це велика кількість обладнання у десятках лікарняних відділень, де лікарям для якісної допомоги діткам часто не вистачає лише сучасної медичної техніки. Абоненти можуть підключити собі хоч і маленькі, проте регулярні пожертви, які дозволять нам, благодійникам, планувати свою роботу. Ваші 5 чи 10 гривень дозволять нам бути впевненими, що ми допоможемо там, де це необхідно», – зазначила директорка платформи dobro.ua, МБФ «Українська Біржа Благодійності» Ірина Гуцал.

Як повідомляв Укрінформ, основна мета проєкту “Дитяча надія” - допомогти малюкам з вадами серця та онкологічними захворюваннями шляхом придбання необхідного медичного обладнання та матеріалів у дитячі лікарні. Завдяки всім залученим коштам, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, було закуплено та передано обладнання та матеріали для 15 лікарень в Києві, Одесі, Дніпрі та Львові. Щороку ці медичні заклади допомагають долати хвороби близько 50 тисячам маленьких пацієнтів.

Усі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один із чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною – 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Кошти, які абоненти жертвують через SMS, не обтяжуються податками - 100% пожертв перераховуються Українській Біржі Благодійності на реалізацію проєкту.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-