Єнін каже, що напад на помічника Венедіктової не був спланований

Єнін каже, що напад на помічника Венедіктової не був спланований

Укрінформ
За інформацією правоохоронців, спільники затриманого у зв'язку з нападом на помічника Генерального прокурора Зураба Адеїшвілі не перетинали кордон України.

Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявив заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми знайшли одного з нападників. Ним виявився 34-річний іноземець. Йому вже повідомлено про підозру в хуліганстві за частиною 4 статті 296 ККУ. Наразі ми продовжуємо розшукувати його спільників, і за нашою інформацією, вони не перетинали кордон, і саме тому є буквально справою часу, коли вони будуть затримані», - зазначив заступник міністра.

Він зауважив, що, за інформацією поліції, напад не був спланованим. «...Умисел у злочинців, імовірно, виник спонтанно, і більше того, зазначу, що удари, яких завдавали правопорушники, не були професійними», - сказав Єнін.

Водночас він не підтвердив інформацію, яка з'явилась у ЗМІ, що нападники нібито спочатку запитали ім'я та прізвище помічника Генпрокурора, а вже потім напали на нього, «оскільки ми говоримо про спонтанний характер такого нападу».

Читайте також: Венедіктова прокоментувала напад на свого радника

Як повідомлялося, раніше ЗМІ поінформували, що 7 лютого у Києві група невідомих скоїла напад на радника Генерального прокурора Зураба Адеїшвілі.

У столичній поліції підтвердили інформацію про побиття Адеїшвілі.

10 лютого правоохоронці повідомили про підозру одному із нападників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-