Тисячу гривень за вакцинацію можна витратити на передплату періодики в Укрпошті

Тисячу гривень за вакцинацію можна витратити на передплату періодики в Укрпошті

Укрінформ
Із 14 лютого українці зможуть витратити 1 тис. грн за вакцинацію від COVID-19 на передплату газет та журналів в Укрпошті. 

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі АТ «Укрпошта».

«Відтепер українці можуть витратити 1000 грн за вакцинацію від COVID-19 на передплату газет та журналів в Укрпошті. Кабінет Міністрів розширив перелік товарів і послуг, на які можна витратити ці кошти, до якого, зокрема, ввійшла і передплата періодичних друкованих видань. Відповідна постанова набуде чинності 14 лютого», - йдеться у повідомленні.

Наразі розрахуватися карткою «єПідтримка» можна при оформленні передплати онлайн, розповів генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. За його словами, оформити передплату на будь-які доступні видання можна на сайті Укрпошти. В компанії уточнили, що ліміт за оплатою обраних видань карткою «єПідтримка» дорівнює сумі коштів на ній: можна обрати журнали і газети вартістю лише до 1 тис. грн.

Читайте також: Зеленський - про «єПідтримку»: Найпопулярніша послуга за всю історію України

Як повідомляв Укрінформ, із 19 грудня в Україні офіційно запрацювала державна програма «єПідтримка», що передбачає виплату 1 тис. грн громадянам, які пройшли повну вакцинацію проти COVID-19.

Уряд 19 січня 2022 року ухвалив рішення щодо розширення цієї держпрограми. З 24 січня повністю вакциновані українці віком від 60 років можуть витратити "ковідну" 1 тис. грн на ліки. Також 9 лютого Кабмін дозволив літнім вакцинованим українцям оплачувати комунальні послуги карткою «єПідтримка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-