На пробне ЗНО зареєструвалися понад 155 тисяч учасників

На пробне ЗНО зареєструвалися понад 155 тисяч учасників

Укрінформ
Для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалися 155 тис. 735 осіб, які замовили 232 тис. 625 тестів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

«Уже традиційно найбільше обрано тестувань з української мови і літератури (82 тис. 317), математики (51 тис. 684), англійської мови (34 тис. 632)», - ідеться в повідомленні.

До 10 березня в кабінетах учасників пробного ЗНО буде розміщено запрошення з інформацією про час і місце проходження пробного тестування.

Читайте також: На пробне ЗНО зареєструвалися понад 131 тисяча учасників

«Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни: 19 - 21 березня з української мови, української мови і літератури; 26 - 28 березня з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов», - ідеться в повідомленні.

Результати тестування з української мови, української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів - 1 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, реєстрація на пробне ЗНО тривала з 5 по 22 січня 2022 року. Воно відбудеться 19 березня з української мови, української мови і літератури, 26 березня – з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-