Міністри щотижня інформуватимуть українців про безпекові питання - Резніков

Міністри щотижня інформуватимуть українців про безпекові питання - Резніков

Укрінформ
З метою покращення інформування громадян щодо ситуації в секторі безпеки та оборони відбуватимуться щотижневі брифінги профільних міністрів.

Як повідомляє Укрінформ, про це в ефірі «Свобода слова» на ICTV заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Прийнято рішення і кожного тижня тепер один міністр буде давати свій брифінг: Дмитро Кулеба (міністр закордонних справ України – ред.) в середу, я - в четвер, Денис Монастирський (міністр внутрішніх справ України – ред.) - в п’ятницю. Тобто кожен з міністрів, який має відношення або до сектору безпеки і оборони, або зовнішньо-політичне відомство буде давати брифінг та детально розповідати що відбувається в країні та навколо країни», - зазначив Резніков.

Читайте також: Ударної групи російських військ для наступу на Україну наразі немає - Резніков

Як повідомляв Укрінформ, під час вебінару «Ефективна ‌ ‌протидія‌ ‌дезінформації:‌ ‌Міжнародні‌ ‌та‌ ‌українські‌ ‌тенденції» ‌ ‌‌керівник‌ ‌Центру‌ ‌стратегічних‌ ‌комунікацій‌ ‌та‌ ‌інформаційної‌ ‌безпеки‌ ‌при‌ ‌Міністерстві‌ ‌культури‌ ‌та‌ ‌інформаційної‌ ‌політики‌ Ігор‌ ‌Соловей заявив, що інформаційна політика Росії на сьогодні є агресивною та спрямованою на супровід гібридної війни проти України. Водночас Україна за останні роки навчилась протистояти дезінформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-