«Викрадені» 68 авто зі стоянки Верховного Суду знайшлися

«Викрадені» 68 авто зі стоянки Верховного Суду знайшлися

Фото
Укрінформ
У Верховному Суді спростували інформацію, поширену в соцмережах, про нібито зникнення зі стоянки 68 автомобілів, які належать цьому органу.

Як передає Укрінформ, відповідний коментар керівника апарату Верховного Суду Ольги Булки наводить Цензор.НЕТ.

«Інформація, що розповсюджується у Фейсбуку щодо нібито зникнення зі стоянки Верховного Суду 68 машин, не відповідає дійсності. Машини були переміщені планово на виконання вимоги ДСНС України на іншу стоянку Верховного Суду у зв’язку із їх пожежною небезпекою, а саме: закривали проїзд машин пожежної безпеки до будівель Верховного Суду. До переміщення кожна машина була опломбована», - розповіла вона. 

Як зазначається, у ВС також продемонстрували світлини автівок, припаркованих на іншій стоянці. І наголосили, що сторінка у Фейсбуці, на якій було опубліковано повідомлення про зникнення автомобілів, не є офіційною сторінкою Верховного Суду.

За словами Ольги Булки, після реформи ВС цю сторінку створили на знак протесту судді, які не пройшли переатестацію, тож вона не є офіційним джерелом інформації.

Читайте також: Верховний Суд за час існування розглянув 375 тисяч справ

Раніше у Фейсбуці з'явилося повідомлення про те, що в ніч на 4 лютого зі стоянки на вул. Пилипа Орлика зникли «без будь-якого погодження на переміщення з власником та матеріально-відповідальними особами» 68 автомобілів на суму 12 млн 523 тис. 569 грн, що належать Верховному Суду України.

Фото з сайту Цензор.НЕТ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-