У Києві затримали чоловіка, який погрожував вбивством Златі Огнєвіч

У Києві затримали чоловіка, який погрожував вбивством Златі Огнєвіч

Відео
Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали та повідомили про підозру чоловіку, який погрожував відомій українській співачці вбивством.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

«Менш як за добу поліцейські встановили особу порушника, який тривалий час переслідував і висловлював погрози фізичної розправи потерпілій, та затримали його. За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі», - ідеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що 24 січня до Печерського управління поліції із заявою звернулась співачка та повідомила про те, що протягом тривалого часу невідомий чоловік погрожує їй вбивством. Відомості про подію дізнавачі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

«Ми встановили, що до злочину причетний уродженець Черкаської області, 1981 року народження. Чоловік протягом тривалого часу систематично погрожував вбивством заявниці, переслідував та надсилав СМС-повідомлення в різні соціальні мережі. Сьогодні, 25 січня, за силової підтримки спецпризначенців КОРДу ми затримали правопорушника за місцем проживання у порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України», - повідомив начальник відділу дізнання Печерського управління поліції Василь Іванішин.

Читайте також: Погрози журналістам та перешкоджання роботі: про підозру повідомили 64 особам

Як повідомляв Укрінформ, раніше українська співачка Злата Огнєвіч опублікувала в Інстаграмі відео, на якому їй погрожує чоловік на автомобілі. За словами артистки, він переслідує її понад три роки.

Співачка закликала Президента Володимира Зеленського та Київського міського голову Віталія Кличка втрутитись у ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-