В освітньому серіалі для ветеранів про пошук роботи знялися учасники бойових дій

В освітньому серіалі для ветеранів про пошук роботи знялися учасники бойових дій

Укрінформ
В освітньому серіалі для захисників та захисниць Батьківщини "Як знайти бажану роботу після військової служби" знімалися учасники бойових дій і ветерани АТО/ООС.

Про це на брифінгу сказав керівник проєкту, голова ГО "Зелена Смуга" Олександр Куклишин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Важливо, що ветерани з різних регіонів долучилися до цього проєкту та приїхали на знімальний майданчик. На жаль, ми не змогли усіх показати у кадрі, але понад 100 ветеранів та ветеранок долучилися до зйомки, до розробки матеріалів», - сказав Куклишин.

За його словами, переглянути серіал «Як знайти бажану роботу після військової служби» можна на онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта.

Він складається з 7 серій тривалістю 8-12 хвилин. Курс дасть змогу учасникам та учасницям бойових дій і ветеранам АТО/ООС розібратися в головних інструментах ефективної профорієнтації, складання резюме, правильного пошуку роботи, підготовки до співбесіди та успішного її проходження.

У розробці матеріалів до серіалу брали участь учасники бойових дій та ветерани, які поділилися власним досвідом працевлаштування після військової служби. Свої рекомендації надали також компанії, у яких успішно працюють ветерани.

Читайте також: На Закарпатті ветеранів АТО/ООС вчитимуть вести бізнес та просувати власні бренди

Співвласниця та СЕО Indigo Tech Recruiters Катерина Осадчук зазначила, що свого часу вона змушена була полишити свою домівку у Донецьку та переїхати у столицю, розпочавши тут життя заново. «Хочеться допомогти ветеранам також розпочати своє цивільне життя заново. Я вважаю, що людина є тим, ким вона є, саме завдяки справі, якій себе присвятила. Хочеться, щоб ветерани мали вибір того, якій справі себе присвятити», - сказала вона.

Серіал створений Громадською організацією “Зелена смуга” в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації, Міністерством у справах ветеранів, Indigo – Tech Recruiters, Work.ua за підтримки відділу преси, освіти та культури посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 19 січня Міністерство цифрової трансформації презентувало новий освітній курс "Як знайти бажану роботу після військової служби".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-