Співробітники Moneyveo відвідали центр Next Step Ukraine в Ірпені

Співробітники Moneyveo відвідали центр Next Step Ukraine в Ірпені

PR
Укрінформ
Співробітники фінансової компанії Moneyveo відвідали в Ірпені реабілітаційний центр Next Step Ukraine, в якому проходять оздоровчі й психологічні курси ветерани і бійці АТО/ООС.

Moneyveo допомагає закладу закуповувати необхідне обладнання, ліки та закривати супутні потреби його підопічних, повідомили Укрінформу в пресслужбі фінтех-компанії.

Як зазначається у повідомленні, Центр Next Step Ukraine розпочав функціонувати в Україні у 2018 році. Його було відкрито відомим американським благодійним фондом Revived Soldiers Ukraine («Відродження Захисників України»), що спеціалізується на наданні медичної допомоги та реабілітаційних послуг українським військовим, які отримали поранення під час АТО/ООС.

До цього часу бійці не мали можливості відновлювати здоров'я з використанням унікального американського обладнання в нашій країні. Завдяки клопотанням президента фонду Revived Soldiers Ukraine Ірини Ващук, поранених хлопців доставляли до США, де вони проходили курси лікування й відновлення в діючому центрі Next Step Los Angeles.

«Три роки тому перші українські військові приїхали на лікування до Лос-Анджелесу. Там ми знайшли спеціалістів-реабілітологів, і на пожертви місцевих волонтерів змогли закупити необхідне обладнання та відкрити подібний центр в Україні», – повідомила Ірина Ващук.

Поступово про заклад дізналася й українська бізнес-спільнота. Завдяки підтримці з боку компаній-партнерів – таких, як Moneyveo, – у 2021 році Next Step Ukraine переїхав до м. Ірпінь, у нове приміщення площею 220 кв. м, додатково оснащене сучасними тренажерами.

Сьогодні на реабілітацію в центрі може розраховувати значно більша кількість українських захисників, порівняно з 2018 роком. За час функціонування закладу в Україні реабілітаційні курси пройшли понад 150 військових. При цьому центр надав грошову підтримку близько 400 пораненим бійцям.

Підопічні Next Step Ukraine регулярно проходять комплексне обстеження, отримують необхідну медичну і психологічну допомогу. Щодня вони тренуються на спеціалізованому обладнанні. За потреби, поранених оперують, купують для них ліки, протези тощо.

Moneyveo підтримує українських захисників з моменту, коли почалися бойові дії у зоні АТО/ООС. У вересні 2020 року компанія підписала з американським благодійним фондом Revived Soldiers Ukraine меморандум про співпрацю. А з березня 2021 року започаткувала щомісячну програму фінансування оздоровчого закладу Next Step Ukraine. Зокрема, Moneyveo регулярно передає кошти на оснащення нового приміщення центру необхідним устаткуванням, закупівлю медикаментів для відновлення здоров'я і повноцінного одужання підопічних закладу.

«Допомога українським захисникам у рамках співпраці з фондом Revived Soldiers Ukraine – одна з ключових КСВ-програм у нашій компанії. На жаль, отримувати якісну підтримку з реабілітації можуть не всі військові, які її потребують. Та завдяки центру Next Step Ukraine така можливість з'явилася у багатьох. Ви робите важливі для суспільства справи. Сподіваюся, у новому році партнерів у вас стане ще більше. А Moneyveo, зі свого боку, й надалі підтримуватиме ветеранів війни задля мирного майбутнього українців», – сказав комерційний директор Moneyveo Максим Параска під час візиту до центру.

Читайте також: Moneyveo поділилася результатами КСВ-програми за 2021 рік

Наразі Moneyveo розвиває три основні КСВ-напрями. Перший – освітній: підвищення фінансової та цифрової грамотності населення, навчання українців бізнес-мисленню та навичкам підприємництва. Другий – підтримка столичного центру для проживання онкохворих дітей «Дача». І третій – допомога українським військовим. У фокусі КСВ-стратегії Moneyveo є як постійні проєкти, так і актуальні запитам часу.

Як повідомлялося, Moneyveo – лідер* ринку небанківського споживчого онлайн-кредитування в Україні 9-й рік поспіль. Компанія розпочала видавати кредити через інтернет у 2013 році. Саме тоді українці вперше отримали зручну та швидку послугу «гроші під рукою» 24/7. На сьогодні в сервісі постійно обслуговується близько 1,18 млн осіб. 

* За підсумками народного голосування 2021 у рейтингу «Українська народна премія» (номінація «Сервіс кредитів онлайн»).

 Фото: Moneyveo 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-